Argonauci świata szóstego
erm... mówiłem to Henkellowi jak stawałem się 2 członkiem ale powiem tu- żadnego rządzenia światem... nie chce być w sojuszu, który tak sobie lamiac w swojej okolicy wypisuje że albo rządzi albo jego celem jest władza nad światem... nie godzi się po prostu
a zasady sojuszu... eee... juz ich nie przestrzegam i przestrzegac nie bede tak jak farmie cos i rozbilem obrone to sie moge dzielic jak nie wychodze na tym dramatycznie zle... poza tym z tego ze jest pare osob ktore maja jakies rangi wynika to ze moga wiecej, zatem juz to przeczy rownosci.
poza tym moze byc ^^
Bhal napisał:
erm... mówiłem to Henkellowi jak stawałem się 2 członkiem ale powiem tu- żadnego rządzenia światem... nie chce być w sojuszu, który tak sobie lamiac w swojej okolicy wypisuje że albo rządzi albo jego celem jest władza nad światem... nie godzi się po prostu
a zasady sojuszu... eee... juz ich nie przestrzegam i przestrzegac nie bedetak jak farmie cos i rozbilem obrone to sie moge dzielic jak nie wychodze na tym dramatycznie zle... poza tym z tego ze jest pare osob ktore maja jakies rangi wynika to ze moga wiecej, zatem juz to przeczy rownosci.
poza tym moze byc ^^
Nie stekaj jest dobrze
wracamy do wcześniejszego postu:
1. ,,żadnego rządzenia światem."
2. po co fikcyjne zasady, które ani przestrzegane nie są, ani póki będę w sojuszu przestrzegane nie będą?
a co bym chciał... nazwa miała być jakaś w stylu mitów greckich to może i jakiś tekst krótki stylowy? ładnie to się prezentuje (moim zdaniem), a poza opinią o sojuszu jaki stronka ma robić za wiele innych funkcji ona nie ma
ok zmienione jesli nie pasuje mi to wisi co tam pisze i tak to gra jest wiec nikt tego nie bierze na powaznie a moim zdanie czym wiecej pisze tym wieksze zdaje sie zainteresowanie
a i wspomniales o krotkim stylowym tekscie ...prosze masz wolna reke ...
Ostatnio edytowany przez ubas (2008-03-21 18:49:36)
To dawajcie propozycje moja nie za dobra:/
http://o.aolcdn.com/gd-media/games/rise … s/pc/1.jpg